LECTURES

En aquesta pàgina trobareu  informació i activitats sobre els llibres de lectura que llegirem aquest curs, a què espereu?

A més, ara tenim un espai per recomanar, els llibres que ens han fet somniar, imaginar, riure, plorar... o no!

Entreu aquí i deixeu les vostres recomanacions i "desrecomanacions"!Teniu un dossier amb activitats sobre aquest fantàstic llibre... Esteu preparats per convertir-vos en detectius?


https://sites.google.com/site/lavoltaalmonen80diescurs1314/
Ens anem de viatge? Tot un projecte per davant!
Aquí teniu l'enllaç a l'estructura del treball sobre Memorial de Tabarka


" Roger se inclinó, cogió una piedra, apuntó y la tiró a Henry, con decidida intención de errar. La piedra, recuerdo de un tiempo inverosímil, botó a unos cuatro metros a la derecha de Henry y cayó en el agua. Roger reunió un puñado de piedras y empezó a arrojarlas. Pero respetó un espacio, alrededor de Henry, de unos cinco metros de diámetro. Dentro de aquel círculo, de manera invisible pero con firme fuerza, regía el tabú de su antigua existencia. Alrededor del niño en cuclillas aleteaba la protección de los padres y el colegio, de la policía y la ley. El brazo de Roger estaba condicionado por una civilización que no sabía nada de él y estaba en ruinas"
En aquesta obra, uns nens han de sobreviure sense adults a una illa després que el seu avió caigui a la mar per motius climatològics....Un misteriós mariner... amb una pota de fusta....s'amaga en la posada de l'Almirall Benbow....


Una tripulació mica fiable, un mapa furtat, pirates, una illa perduda, un tresor... us hi embarqueu?Voleu trobar l'illa...? Aquí teniu un divertit joc!


 

        Us imaginau anant de polissons a un vaixell...?I per finalitzar el curs... Contes en línia!

Jorge Bucay, 26 cuentos para pensar.

Gabriel GARCÍA MÀRQUEZ, 27 cuentos 

Julio CORTÁZAR, 40 cuentos