dimarts, 24 de març del 2015

QUÈ ÉS PER A MI L'ESO?


Avui hem reflexionat a classe sobre què significa per vosaltres l'ESO, aquí deixem les vostres petites reflexions:




Josep Riera Marí:

Per mi l’Eso són 4 anys d’estudis durs i es fa molt llarg. De primària a l’Eso hi ha un gran canvi, ja que ens hem d’adaptar, els exàmens són molt diferents, els professors són més exigents. La definició de l’ESO és un canvi a l’exigència.


Daniel Sebastian Quituizaca Jimènez:

Per a mi l’ESO és una etapa de la vida que no la  soportes ni tu . Es molt angoixant: amb els estudis , els professors i classes . Aquests 4 anys, o més, en l’ESO si no repeteixes . Pots tondre un bon any o un pitjor . Algunes matèries et poden servir per al futur, però altres no et serveixen de res .

Daniel Molina Ballesteros:

Per a mi l’ESO representa una cosa útil, perquè aprens coses noves.

El que no m’agrada són els nivells acadèmics, són massa diferenciats. Això comporta que els continguts siguim baixíssims respecte a estudis posterios.

Tot i això, estàs quatre anys per treure l’ESO i no pots treballar sin l’ESO.


Rodrigo Barrios Ozuna

Per a mi l’ESO és un avorriment, perquè són moltes hores d’estudi i mai m’ha agradat estudiar perquè  em costa molt concentrar-me. Hauria de ser menys hores en l’aula  i sortir a la mateixa hora que els nens de Primària (a les 14:00 hores.)

Ángel Ribas Peregrina

Per mi l’ESO està sent molt pesada. Haver d’estar 4 o 5 anys en una aula estudiant tot el dia se me fa etern. Allò bo de l’institut és que quan acabes tens el graduat i ja pots fer altres coses.

Merberling Nazaret Díaz Adón


L’ESO per a mi és una etapa de la vida molt important, ja que és la millor manera per estudiar i aprendre.

Els quatres anys més importants són els de l’ESO, perquè amb la Primària comences aprendre les coses bàsiques de les materies i després amb l’ESO les reforces. Així tindràs una bona educació i un bon aprenetatge en la vida de cadascú, és una etapa importantíssima.

A més, l’ESO també és cabdal perquè si vols fer el Batxillerat, o un Cicle Formatiu per tindre un bon futur a l’hora de treballar, l’ESO t’obrirà moltes portes en la teva vida.

Alejandro Vera Soto

Hola! el meu nom és Alejandro, i presentaré la meva opinió sobre l'ESO:

Jo considero que els estudis són importants, que és una eina que et servirà per defensar-te a la vida, perquè hi haurà gent intel·ligent que s'aprofitarà d'aquelles persones incultes que no tenen una base.

L'ESO és important, perquè és un nivell més avançat, perquè aprens molt més que a Primària, perquè tot el que aprenguis a l'ESO et servirà per al Batxillerat o si fas un mòdul, et servirà per qualsevol títol, per treballar ...

L'ESO és el fonament que et servirá a la vida. Molta gent s'avorreix i no acaba l'ESO, però sense l'ESO no arribaríem a molt perquè és molt important.